Coffee service

Нашата цел е не само да отговорим на вашите изисквания, а да надхвърлим вашите очаквания, независимо дали сте у дома, на работа или в движение, Coffee Service сме  готови винаги да Ви осигурим перфектната чаша кафе!

Това, което е най-добро за нашите клиенти е това, към което ние се стремим. Ключът към съвършенството се крие в детайлите – намираме най-добрите машини, създаваме невероятни смеси за тях – така оформяме нашата затворена система, която гарантира качество на всяко ниво.

Безкрайното преследване на думата „перфектно“ ни кара да се изправим пред по-високи изисквания и нови предизвикателства, и да се стремим да се превърнем в модел за надежден бизнес партньор.

Кафе

Създадена през 1951, „Stefanini“ e изключителна селекция кафе, специално подбрано и изпечено по стар занаятчийски метод.

Отличава се с богат и ясен вкус, с наситен и силен аромат. Тези особености са получени благодарение на два съществени фактора, изискващи голям опит: Първи факторсместа, базирана на особени дозировки на различни типове кафе и Втори фактор – различните степени на изпичане на всеки от тях.

„Stefanini“ използва само висококачествени сортове кафе с доказан произход, като създава богата гама от различни вкусове, всеки с различни характеристики и нюанси и по този начин „Stefanini“ успява да синтезира изключителни смеси, пригодени за всякакви обстоятелства и за най-престижни случаи.

ЕТО ОТ КЪДЕ ИДВАТ КАФЕТАТА ЗА НАШИТЕ СМЕСИ

Кафе

Разгледайте нашите предложения и изберете подходящото за Вас кафе в различните начини на предлагане – кафе на зърна, кафе на капсули, кафе на дози ESE POD, мляно кафе.

Кафемашини

Кафемашините, които предлагаме могат да превърнат най- доброто кафе в едно незабравимо изживяване, на което да се наслаждавате през целия ден. Направете вашия избор

Чай

Mabroc Teas предлага най-фините висококачествени Цейлонски чайове, плод на 100-годишен опит на производителите на чай в Шри Ланка.

Консумативи

Подсигурете вашето заведение или офис с необходимите допълнения към кафето
Close Menu
×
×

Cart