Кафето и технологиите винаги са вървели ръка за ръка – причината е проста: не можете да приготвите кафе, без технология.

Технологията е това, което превръща кафето в топлата, ободряваща напитка, които всички познаваме и обичаме. От събирането на кафеените зърна, през почистването и изпичането им и най-накрая до приготвянето им – технологията присъства във всяка стъпка по пътя на кафето. И тъй като технологиите се развиват, се измислят и нови начини за приготвяне на кафе.

Един пробив на технологичното развитие през последните няколко години е IOT (Internet Of Things). IOT става част от уредите, както в нашите домове, така и на работното място, нашите устройства стават част от една и съща унифицирана мрежа, всички свързани чрез Интернет, Bluetooth или 4G мрежа. Тази свързаност позволява по-лесен поток на информация и по-ефективни начини на управление и съхранение на информацията. Когато достигнем тази точка в технологията, откриваме, че всичко, което използваме, е свързано заедно. Нашите телефони, например, стават само по-малки компютри – дистанционни устройства, които можете да използвате, за да включите, изключите и контролирате други устройства или системи от разстояние.

Анализът на данни и обработката им също се превърнаха във важна част от IOT. Ако притежавате бизнес, данните могат да бъдат съществена част от стратегията ви и могат да ви помогнат да увеличите максимално печалбите си. Новите технологии облагодетелстват не само професионалистите в бранша, кафе любителите също могат да се насладят на кафе иновациите в домовете си – вече има качествени еспресо машини за вашия дом, които са свързани с вашия телефон, като с него можете да контролирате настройките за приготвяне  на любимата ви кафе напитка.

Иновативна кафе група с масивно метално тяло с мощен мотор и помпена система осигуряват дълъг живот и върхово представяне.

Керамичните ножове смилат прецизно кафеените зърна, извличайки уникалния вкус на кафето.

Перфектната пяна от нашите напълно автоматични кафемашини със сигурност ще заплени всеки любител на кафето

Програмата за телеметрия дава възможност да разполагате с цялата информация, касаеща консумацията на кафе и обслужването на машината по всяко време.

01 иновации в кафето

Иновации в кафето

Иновативната кафе група с масивно метално тяло, мощният мотор и помпена система осигуряват дълъг живот и върхово представяне на машината.

Системата с високо налягане ви помага да извлечете всички вълнуващи аромати от кафето. Насладете се на вашето перфектно италианско еспресо!

Системата с високо налягане ви помага да извлечете всички вълнуващи аромати от кафето. Насладете се на вашето перфектно италианско еспресо!

02 Керамицни ножове

Керамичните ножове

смилат прецизно кафеените зърна, извличайки уникалния вкус на кафето.

Чиста загуба на кафе е, ако не използвате правиланата мелачка.

Имам прясно смляно кафе с невероятен аромат. Защо ухае толкова добре след смилане, а на вкус е доста безлично?


Защото, когато остриета на мелачката смилат кафеените зърна, те произвеждат значително количесто топлина, което ускорява окислението на смляното кафе и по този начин отнема от уникалния вкус. Най-добрата мелачка произвежда минмимално количество топлина, за да намали тези негативни ефекти върху вкуса на напитката.

Използвам същото кафе на зърна. Защо моето кафе става толкова натрапчиво и горчиво?

До известна степен, вкусът на кафето се определя от качеството на кефеените зърна. Но вкусът може да бъде безвъзвратно унищожен при неправилно смилане. Докато изправната и добре настроена мелачка подобрява качеството на кефето, то мляното кафе с неравномерни частици ще доведе до прекомерно или недостатъчно извличане в една чаша кафе. Натрапчивият вкус идва от прекомерното, а горчивият – от недостатъчното извличане.

03 млечни кафе напитки

Иновативната разпенваща система прави пяната много гладка

Подръжката е изключително лесна, благодарение на самопочистващия се механизъм. Млякото и пяната са основните съставки на вкусните млечни кафе напитки. Перфектната пяна от нашите напълно автоматични кафемашини със сигурност ще заплени всеки любител на кафето – системата за млечна пяна предлага богата гама от напитки , достъпни само с едно докосване на дисплея.
04 програма за телеметрия

Програмата за телеметрия на Coffee Service свързва вашия бизнес с интернет.

Дава възможност да разполагате с цялата информация, касаеща консумацията на кафе и обслужването на машината по всяко време.

Получавате дневни или месечни справки за консумацията на кафе само с едно докосване.

Можете да персонализирате вашите напитки онлайн, както да променяте настроийките на всички процеси по работа и поддръжка на машината.

Помага ви да планирате доставки и сервизно обслужване навреме

Close Menu
×
×

Cart