Всички продукти на Julius Meinl

Показване на 3 резултата

Кои сме ние

Julius Meinl обединява разнообразна общност, започвайки от региони за отглеждане на кафе и чай по света и завършвайки с чашите, сервирани в търговски обекти като кафенета, ресторанти и хотели. виж още

Кафе и чай, които радват света

Въпреки че винаги ще бъде австрийски семеен бизнес, Julius Meinl е признат в много части на света. Днес Julius Meinl Coffee Group има филиали и търговски партньори на място в над 70 държави.

 

При нас работят над 1000 души по целия свят, всички със собствени области на опит. Нашите клиенти — независимо дали се занимават с кетъринг, туризъм или търговия на дребно — разчитат на нас да им доставим първокласни продукти за кафе и чай и персонално обслужване.

Нашата компания се нарежда сред първите 3 премиум марки кафе в категорията премиум гастрономия в над 40 страни. Въпреки че основните ни пазари са Австрия, Италия и страните от Централна и Източна Европа, имаме удоволствието да обслужваме далеч по-навътре в Близкия изток и извън него.

Кафето Julius Meinl се ползва от 5 милиона души всеки ден и повече от 2 милиарда всяка година.

Печене в Австрия и Италия

В централата на Julius Meinl-Gasse във Виена имаме фабрика за печене, специализирана във виенско печене. През 2005 г. добавихме към това, като създадохме модерна фабрика за печене във Виченца, Северна Италия, съсредоточена върху по-тъмните италиански печени продукти.

Тези две съоръжения за печене ни позволяват да се погрижим за всеки вкус и небце.

Набавяне на кафе

Julius Meinl доставя своето зелено кафе главно от страната на произход, директно от производителите на кафе и кооперациите, с които имаме дългогодишни отношения. 

Ние също доставяме от международни търговски къщи в Европа, Америка и Япония. Нашите екипи поддържат отношения с много от тях от десетилетия, основани на взаимно доверие и коректност.

Печене на кафе

Печенето е изкуство с доза наука. Това е умение, за овладяването на което са необходими години опит.

Julius Meinl I стартира първата пекарна в Европа преди повече от 150 години, използвайки микро пещ. Неговото ноу-хау и страст се предават от поколение на поколение в семейството на Meinl.

Нашата централа в Julius Meinl-Gasse, Виена, е завод за печене, който е специализиран във виенското печене от 1911 г. Нашето студио за кафе разработва нашите първокласни смеси, специални смеси и много единични кафета, както и специални кафета.

 

През 2005 г. добавихме модерна фабрика за печене във Виченца (Италия), за да задоволим всички нужди от кафе на нашите бизнес клиенти и любители на кафето по целия свят.

 

Процесът на печене както във Виена, така и във Виченца е компютъризиран с най-модерна технология. Майстор на печене следи всичко, за да гарантира най-доброто качество на нашите печени...

Печене

Степента на изпичане е важна за оптималното приготвяне на кафето.

Леко печено

...създава богат аромат, повече вкус, по-висока киселинност и сладост, но по-малко тяло – подходящо за филтърно кафе

Средно печено

...извежда повече от тънкостите на зърната, ароматни, карамелизирани, малко по-малко киселинни - подходящи за типичните рецепти за виенско кафе

Тъмно печено

...води до груб, силно карамелизиран и по-интензивен вкус - подходящ за еспресо

Опаковане на кафе

Печеното кафе, независимо дали е на зърна или смляно, е изключително чувствителен продукт. За да защити ценното ни кафе от кислород, миризма, влага, топлина и светлина, Julius Meinl го опакова внимателно.

 

Нашето кафе е вакуумно опаковано или запечатано в торбички с еднопосочна стойност, така че въздухът да не достига до кафето, докато всички газове от печене могат да излязат. По този начин той запазва качеството си, докато е на път към вас. 

Варене на кафе

Извеждането на оптималния вкус от зърната изисква не само добро изпичане, но и прецизен размер на смилане и метод на приготвяне. Докато нашите купувачи на зелено кафе, контрол на качеството и производствен екип ви предоставят най-високите стандарти, тогава всичко е за вас! За да постигнете перфектния вкус, внимавайте с крайната си подготовка и метода на варене. За най-вкусните резултати, оставете нашите кафе консултанти да ви вдъхновят.

 

Марка с дългогодишна традиция

Julius Meinl е посланик на културата на виенските кафенета от 1862 г. Като първата професионална пекарна в Европа, с усърдие към иновациите, ние изградихме изключително успешна кафе култура за бизнеса по целия свят. 

Какво представляваме? 

Опит, първокласно качество и безупречно обслужване.

Визия

Да се ​​превърнем в първокласна HoReCa марка кафе в световен мащаб и водеща премиум марка в търговията на дребно.

Мисия

Ние носим духа на културата на Vienna Coffee House на света.

Продукти от кафе и чай

Независимо дали търсите кафе на зърна, голям пакет чай или креативни нови рецепти, научете за нашата широка гама от първокласни напитки.

Културата на виенското кафене

И туристите, и местните жители се наслаждават на удоволствията на кафенетата във Виена. Очарователната атмосфера, луксозната обстановка и довършителните работи се съчетават в тази уникална култура.

Марката Julius Meinl се корени във всичко, което е виенско: изискана традиция, безупречно обслужване, творческо изразяване и оценка на първокласното качество.

 

Кафенетата изиграха решаваща роля в оформянето на културата на Виена. Днес този феномен е известен в международен план и привлича посетители от чужбина, както и местните.

Виенското кафене

Влезте в кафене във Виена и ще бъдете посрещнати от специална атмосфера. Има приятни ритуали и довършителни работи, които създават уникална атмосфера. Освен голямо разнообразие от кафета, сладкиши и международни вестници, те са известни с мраморни плотове, столове Thonet и полилеи.

Почетен от ЮНЕСКО за световно културно наследство

Културата на виенското кафене беше официално включена в Националния списък на нематериалното културно наследство на ЮНЕСКО през 2011 г.

 

Според изявлението на ЮНЕСКО: „типични за виенските кафенета са мраморни маси, на които се сервира кафето, столове Thonet, кутии (loges), маси за вестници и интериорни детайли в стила на историзма. Кафенетата са място, където времето и пространството се консумират, но на сметката се намира само кафето.” скрий

 

Julius Meinl е горд посланик на културата на виенските кафенета от 1862 г. и специалната атмосфера се отразява в нашите комуникации днес. Направете всеки ден специален с Julius Meinl...