Всички продукти на Senseo

Показване на 10 резултата

За SENSEO®

Запознайте се с нашата доказана система SENSEO® и научете повече за пътуването на SENSEO® кафе – от растението за кафе до готовата капсула за приготвяне на любимото ви кафе.

ПРЕДИМСТВА НА СИСТЕМАТА SENSEO®

SENSEO® ви предлага повече от наслада от фино кафе. виж още

От отглеждането на кафе през разработването на нашите машини до подготовката на зърната, ние сме ангажирани с повече устойчивост . Нашите единични дози SENSEO® са биоразградими*, отглеждането на нашите кафеени зърна е 100% UTZ-сертифицирано** и нашите ECO машини са направени от частично рециклирана пластмаса***.

 

Със SENSEO® можете да се насладите на кафето си в рамките на няколко секунди - просто поставете капсулата, натиснете бутона и любимото ви кафе ще бъде приготвено. Машината също може да се почиства бързо.

 

От фино и леко до силно и интензивно - нашата селекция кафе предлага по нещо за всеки вкус. Вие сте повече фен на кафето с мляко? Няма проблем – с нашите специалитети ще намерите и cappuccino.

КАК РАБОТИ СИСТЕМАТА SENSEO®?

Още през 2002 г. Senseo пусна на пазара първата в света машина за капсули за кафе и оттогава осигурява на своите клиенти приятни моменти. Бързото и лесно приготвяне на капсулите за кафе доказа своята стойност: Поставете капсулата за кафе, натиснете бутона и след кратко време за загряване сте готови за работа.

Водата за порция кафе се нагрява и след това се изпомпва през поставената доза под налягане. Ароматът на печено може да се развие напълно и да се образува фин крем.

Кафените капсули SENSEO® вече са порционирани - за оптимален и постоянен вкус.

СЪХРАНЕНИЕ НА КАПСУЛИТЕ SENSEO®

За да сте сигурни, че ароматът на вашите капсули SENSEO® ще продължи възможно най-дълго, трябва да имате предвид няколко неща, когато ги съхранявате.

 

Най-добре е капсулите с кафе да се съхраняват на сухо и защитено от топлина място. Съхранението в хладилник обаче не е подходящо.

 

Капсулите се запазват най-добре, ако са херметически опаковани - можете да намерите специални кутии това в магазините. Разбира се, можете да използвате и друг подходящ съд, който отговаря на горните критерии.

* Индустриално компостируем съгласно EN 13432 (валиден за нашите маркирани черни кафета)

 

** 100% UTZ-сертифицирано и устойчиво произведено кафе (валидно за нашите маркирани черни кафета)

 

*** Обхват: Материалите за контакт с храни (FCM) не трябва да бъдат направени от рециклирана пластмаса (ЕС Регламент 282/2009) скрий