Swiss Energy Coffee

Всички продукти на Swiss Energy Coffee

Показване на 2 резултата

1761

Голямата история на това първокласно кафе датира от средата на 18 век. През 1761 г. г-н Йоханес Шлатер основава своя малък бизнес в Санкт Гален, Швейцария. Това беше магазин за кафе, чай и подправки. виж още

 Магазинът се намираше зад градската кула и магазинът се наричаше „Hinterm Turm”, което на английски означава „Зад кулата”. Този бизнес премина през векове и се превърна в Turm Kaffee, който познаваме и обичаме днес.

XVIII-XIX век

Отглеждането на кафе започва на Арабския полуостров в средата на 15 век. Град Мока до 1720 г. е център на световната търговия с кафе. Това е причината кафето в Европа да се нарича „Mocha“ до 18 век. Това беше изключително скъпа напитка, която само благородник можеше да си позволи. По това време кафето ни доставяше в много проспериращи къщи на благородници и аристокрация на Швейцария.

1942 г.

От основаването си през 1761 г., това кафене винаги е било в пълна семейна собственост

Това е единственото кафене в кантон Сейнт Гален, което запазва независимостта си повече от два века и половина. В своята над 260-годишна история компанията е била в ръцете на само три семейства - Schlatter, Rieser und Leuthold. Това е доказателство за качеството и традицията, на които придаваме толкова голямо значение.

1983 г.

Бизнесът за печене на кафе непрекъснато се разраства благодарение на дългогодишната традиция и стандартите за качество, на които държим различните видове кафе от цял ​​свят. Като семеен бизнес, нашата цел е да предадем успешно традицията на кафето на следващото поколение, като се ангажираме с устойчиви и отговорни практики. Това, подпомогнато от отдадеността на нашите служители, продължава да се изплаща и до днес.

2020 г.

Пускаме това уникално кафе на 260-годишнината от традициите на кафе

В продължение на много години опит и трудолюбие на майстори сме получили рецептите, които гарантират най-богатия и балансиран вкус на първокласно кафе. Това кафе съдържа целия ни опит, любов и страст, които бихме искали да споделим с целия свят! скрий