Tonino Lamborghini

Всички продукти на Tonino Lamborghini

Показване на 9 резултата

ИТАЛИАНСКО ЕСПРЕСО, МОЛЯ!

Непогрешим италиански стил и най-качественото кафе на зърна: това е тайната, съдържаща се в чаша Тонино Ламборгини еспресо.

С онзи типичен усет към иновациите, който го отличава от останалите, през 90-те години Тонино Ламборджини беше сред първите, които пуснаха своя собствена линия деликатеси. С висококачествено кафе, най-добрите и представителни вина и гастрономически изкушения, тези примери за престижната италианска кулинарна традиция бяха гарантирани от марката Tonino Lamborghini.  виж още

Уникален дух прониква във всеки продукт, замислен, проектиран и създаден от Тонино Ламборджини. Това е способността за иновации, но въпреки това да останат верни на традициите, които са едновременно елегантни и смели. Тази страст е движещата сила на колекциите - в дизайна, в търсенето на детайли, в желанието само престижна марка може да се събуди. Колекции, създадени за мъже и жени с характер, които отказват да останат незабелязани.

Вдъхновението, което движи производството на продуктите на Tonino Lamborghini Officina Gastronomica, е точно това, което влияе върху всички колекции на марката. Тези линии са деликатеси, които съчетават качеството и стила, които винаги отличават колекциите на марката.

Tonino Lamborghini Espresso

Представя се в две висококачествени смеси за кафе: Platinum и Red, и двете в много елегантни черни опаковки, налични в: 3-килограмова кутия, 1 килограм опаковка, 250 грама алуминий, на зърна или смляно. Освен това Tonino Lamborghini Espresso се предлага и в класически или безкофеинови дози в запечатани сашета за еднократна употреба.

Шоколадовите напитки с марка Tonino Lamborghini

Приготвят се по традиционна и истинска рецепта, базирана на определен вид какао, чийто специален и отличителен вкус е много ценен от потребителите като цяло: уникален вкус, запазен непроменен във времето, без промени във формулата и качеството на използваните съставки.

Водката Tonino Lamborghini

Има изтънчен и плавен дух, преливащ с вкуса на Pure Italian Talent, това е идеалният баланс между силна и гладка, чиста, но несъмнена, която посетителите могат да изпитат отблизо по време на този важен световен панаир. Водката Tonino Lamborghini се продава в международен мащаб и има ексклузивна дистрибуция в някои от най-модерните нощни заведения в света.

Tonino Lamborghini Energy Drink

Газирана безалкохолна напитка, формулирана да дава точното количество енергия на онези, които се стремят да живеят всеки момент от живота си интензивно, без да се отказват от стил. Функционалната комбинация на съставките с кофеин в енергийната напитка Tonino Lamborghini позволява: подобряване на концентрацията по време на стресиращи и трудни работни периоди; подобряване на физическата работоспособност. скрий