Кафе на зърна Toscano

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Кафе? Да моля. Приятно, горещо, сладко, силно … италианско. Много италианци започват деня си с еспресо, кроасан и чаша вода, но през деня се разгръща забързания ритъм на италианският начин на живот. виж още

Италия и средиземноморските страни като цяло превърнаха горчивата напитка в почти основен начина на живот на съвременния човек. Преди около 3000 години, по време на преход в Африка, римските легионери откриват кафето. Но то било толкова горчиво и безвкусно за тях, че те не го използвали за пиене, а като лек за определени болести. По-късно, когато испанците окупират части от Италия, те внасят по-малко горчиво кафе от Южна Америка, тъй като почвата, времето и климатът там обикновено са по-подходящи за това растение. Неапол, с огромното си пристанище, е столицата на зеленото кафе в Италия и няма семейство без тайната му рецепта, подчертаваща мъдро подбран качествен сорт. 

Днес можем да изберем любимите си кофеинова напитка от много други  видове, които след това ще бъдат приготвени в малко еспресо, готово да подобри деня ни и да ни накара да се чувстваме страхотно.

Кафе на зърна, Toscano

Coffeeservece.bg представя Линията Caffè Toscano с позната традиция от 1951 г. Тази смес от зърна може да се използва за създаване на богато, кремообразно и интензивно италианско еспресо. Може да се насладите на три вида:

  • Черно качество;
  • Кафяво качество;
  • Червено качество.

Черно качество - зърна

Сместа от тосканско кафе, съставена почти изцяло от био видове, придава на кафето забележителна мекота на гърба на небцето без усещане за киселинност.

Малка част от видовете арабика от бразилски произход, съчетани със зърна робуста, подбрани от африкански и индийски произход, придават на сместа пълно и обгръщащо тяло. Еспресото е подходящо за хора, които обичат силно черно кафе.

Кафяво качество - зърна

Определено пълноценен, но почти напълно лишен от киселинност, Браун е сместа от тосканската кофеинова напитка, който е най-предпочитана от женската половина.

В този случай сместа намира бразилски и етиопски видове, които дават минерални богатства с уникални плодови нюанси с добре балансирана устойчивост и тяло в чашата. Ароматът, който възприемаме, е този на шоколада с лек привкус на карамел.

Червено качество - зърна

Силата, богатството и силата на тази смес се откриват в нейната мекота на небцето и в липсата на киселинност.

За тази смес са комбинирали арабски видове от бразилски, африкански, индийски и индонезийски произход. Зърната с по-висок процент робуста. При направата на еспресото вие ще се насладите на кремообразно и плътно тяло с лек аромат и силна интензивност. скрий