Vergnano 1882

Кафе Vergnano 1882

Показване на 1–16 от 29 резултата

Източник на зелено кафе

Повече от 40 години Карло Верняно разчита на добре установени отношения с най-добрите производители на кафе от цял ​​свят, за които знаем, че отговарят на нашите стандарти за качество. виж още

Преди да закупите зелено кафе, проба се изпраща до централата ни в Торино. Г-н Карло знае точно какъв е различният произход на кафето, затова той лично го опитва и решава дали да продължи с поръчка или не. Когато кафето достигне европейско пристанище, му се изпраща друга проба, за да провери дали кафето е запазило качеството си по време на пътуването.

Методът на бавно печене

Печенето е най-деликатната фаза в производството на кафе. За да се постигне перфектен баланс в аромата и вкусовата концентрация, кафените зърна трябва да достигнат идеалното ниво на печене. Нашето кафе се пече бавно, следвайки традиционния ни метод. Като се има предвид, че кафените зърна се различават много по форма и размер в зависимост от техния произход, печенето трябва да бъде под строг надзор. Този процес се извършва по традиционен метод, който е много по-бавен от индустриалните процеси и позволява на зърната да се готвят равномерно през целия път. скрий