Всички продукти на Buondi

Показване на 6 резултата

НАШЕТО НАСТРОЕНИЕ

С уникално отношение и история, Buondi ви кани да да научите повече за това какво стои зад марката. виж още

ИНТЕНЗИВЕН ВКУС

BUONDI е португалска марка и водещ доставчик в сектора на кафето, отличаващ се със своите интензивни ценности на иновации, страст и отлично обслужване.

Основана в Порто през 1986 г., тя е включена в рамките на Nestlé Group през 1993 г. Нейната линия - "Intensamente" (интензивно) - е свързана с интензивността, която винаги е характеризирала вкуса на нейното кафе, сервирайки и интензивно обновявайки продуктовото си портфолио. BUONDI е водеща марка - за всяко време и навсякъде.

ИНТЕНЗИВНО ОТНОШЕНИЕ

Слоганът „Intensamente“ (интензивно) също обобщава отношението и същността на BUONDI, по начина, по който вижда живота: интензивен, истински и изживян пълноценно. BUONDI е млада и градска марка, със силна връзка с португалските плажове и сърфа.

Всеки ден, веднага щом слънцето изгрее, BUONDI ви кани да избягате от нормалната си рутина и да прегърнете начина на живот на открито и моментите на празничност.

ПИОНЕР НА СЪРФА В ПОРТУГАЛИЯ

През 1989 г. млада, смела и предизвикателна марка пое ангажимент към територия, която се идентифицира с нейната цел - BUONDI Instinct Pro се роди - първият път, когато първият етап от световно сърф събитие се проведе в Португалия.

Оттогава пътят на BUONDI се разви в близък тандем с няколко национални и международни сърф събития и извън тях. BUONDI се идентифицира преди всичко с начина на живот, свързан със сърфирането. Спокоен начин на живот, с уважение към хората и планетата. Днес BUONDI поддържа ежедневно присъствие и е много близо до сърф общността. Подпомага популяризирането и споделянето на информация и опит сред феновете на този спорт. Подобно на самия сърф, BUONDI се разви, за да подкрепи демократизацията на този спорт.

ОСЪЗНАТО И УСТОЙЧИВО ОТНОШЕНИЕ

BUONDI е марка, която ви кани да извлечете повече от всеки ден и да живеете интензивно. За да се възползвате максимално от всеки ден, важно е да правите това съзнателно.

През цялата си 30-годишна история марката BUONDI насърчава по-голяма екологична осведоменост, особено в плажната среда, обръщайки внимание на въпроси като необходимостта от защита на природните ресурси и намаляване и разделяне на отпадъците, BUONDI възнамерява да продължи да играе проактивна и педагогическа роля в тази област, като се ускори възможно най-много и по конкретни теми, свързани с екологично и социално устойчиви и отговорни решения. В този контекст и в различни аспекти на своите инициативи, BUONDI установява партньорства с публични личности или организации и/или неправителствени организации, в допълнение към собствените си клиенти, с които споделя същите основни ценности - уважение към хората и планетата. Отношението на BUONDI се ръководи от уважение към морето, слънцето, планетата и хората.

ВЗЕМЕТЕ ПОВЕЧЕ ОТ МУЗИКАТА

BUONDI има историческа връзка с областта на музиката, датираща от добрите стари времена на BUONDI CAFÉ в Порто.

В последно време BUONDI присъства на големи събития като музикалния фестивал Vilar de Mouros, ROCK IN RIO Lisboa и SuperBock em Stock. скрий