Всички продукти на Capitani

Показване на 2 резултата

Capitani Srl Произведени в Италия уреди от 1979 г

Capitani Srl внимателно извършва дизайна, инженеринга и монтажа на своите продукти. Днес по-специално машини за кафе на капсули или капсули и машини за почистване и дезинфекция; както за домашна, така и за професионална употреба. виж още

През 1979 г., за да даде форма на иновативните идеи на основателя, се ражда Capitani Srl, италианска компания, която проектира и произвежда качествени домакински уреди. Притежател на първия международен патент за едновременното използване на пара за почистване и засмукване, компанията се разви, за да наброява днес 4000 квадратни метра производствено предприятие в централата си в Solbiate con Cagno.

 

(75) служители, 4 производствени линии, (100+) сътрудници и подизпълнители

 

През годините компанията поддържа същия дух на иновации и все по-внимателно търсене на своите продукти с качество, надеждност и висока производителност: характеристики, които представляват силната страна на компанията

 

Проектиране и планиране

 

 • Като следи пазарните тенденции и исканията на клиентите, Capitani извършва дизайна и инженеринга на всеки нов продукт.

 

 • Благодарение на модерните 3D принтери и инструменти за синтероване, Capitani може бързо да създава работещи прототипи.

 

 • Благодарение на модерните 3D принтери и инструменти за синтероване, Capitani може бързо да създава работещи прототипи.

 

КАФЕ

Модулът за варене със система за предварителна инфузия, патентован през 2006 г., отваря пътя към нов важен сектор, който днес представлява основния бизнес на компанията: кафе машини за системи за единични порции.

През последните години, в допълнение към установяването на стабилно сътрудничество с широкомащабни дистрибуторски компании и с най-важните италиански и европейски предприятия за печене на кафе, за които бяха разработени специфични изключително успешни ad hoc машини, през годините Capitani продължи да предлага каталог

от надеждни машини, непрекъснато обновявайки естетическите си линии и въвеждайки все повече и повече нови функции, в съответствие с нуждите от изживяване при консумация на кафе, което е все по-търсено и ценено от клиентите, които са се променили заедно с начина си на живот след пандемията и чиято чувствителност по въпроси като опазване на околната среда и устойчивост на продукта е много силен. Новите машини отговарят на тези нужди с автоматично извличане на използвани хартиени капсули, с функция за пестене на енергия и модели, способни да приготвят две кафета едновременно, както и други напитки като капучино и шоколад.

 

ПОЧИСТВАНЕ

Capitani srl е депозитар на първия международен патент за технология за почистване с пара + засмукване.

Дори сега секторът на оборудването за почистване и дезинфекция се подхранва от иновации и авангардни продукти, вариращи от домакински, хоби, лабораторни и индустриални дестинации за почистване.

Подновен интерес и нарастващи усилия са насочени в тази посока и след пандемията Covid-19. За да отговори на новите нужди на пазара, Capitani разработи нови продукти, предназначени за хигиенизиране на пространствата, които ни заобикалят. Така се роди SANI AIR, машина за почистване с пара, комбинирана с новата технология за дезинфекция с озон и SANI POWER, пистолет, който действа срещу вирусни, бактериални и гъбични натоварвания благодарение на действието на суха пара до 160 ° C.

 

Контрол на качеството

 

 • Контрол на качеството - Вход. Всяка партида от входящи компоненти се проверява систематично (AQL таблица или 100%), извършвана от контрола на качеството.

 

 • КОНТРОЛ В ПРОИЗВОДСТВОТО. По време на монтажа на линия всяка отделна машина е 100% тествана

 

 • Контрол на качеството - Изход. Веднъж палетизирани, машините се тестват отново (% по проба) от крайния качествен контрол. (Според AQL таблици)

 

Структурирани в 4 производствени линии + 1 линия, предназначена за машини за професионална употреба, можем да обобщим производствения цикъл в следните фази:

 

 • Контрол на качеството на входящите компоненти (според AQL таблици)
 • Съхранение на стоки в складове за суровини
 • Сглобяване на машинни компоненти (например в случай на кафемашини: бойлер, варяща група, електрическо съпротивление, манометър, електронни компоненти, контрол на температурата и др.)
 • В края на линията произведените машини се подлагат на тестване и строг контрол на качеството в съответствие със стандартите за качество и референтните стандарти ISO
 • Опаковане и съхранение в склада на готовата продукция
 • Пратка
 • Capitani, само за предварителното сглобяване на някои малки компоненти, също използва външни изпълнители, подложени на строг одит

 

Всички продукти са подложени на строг контрол на качеството и са 100% произведени в Италия. Всичко вярно и сертифицирано.

 

Сертификати

 

 • Сертификат 100% Made in Italy, издаден от Националния регистър на италианските производители (система IT01)

 

 • Сертификат ISO 9001: 2015, издаден от международната сертификационна мрежа IMQ

 

 • Всички наши машини отговарят на CE, REACH, RoH, ако отговарят на разпоредбите на ЕС за съответствие с храните. Конкретни модели са UL (САЩ и Канада), CCC (Китай), KTL (Корея), NCC Аржентина, CB Report certified.

Capitani, вдъхновен от всекидневния дизайн

Това, което можем да направим, можем да открием заедно. Пиене на кафе   скрий