Всички продукти на Ristora

Показване на 14 резултата

КОИ СМЕ НИЕ

PRONTOFOODS е силно ориентирана към клиентите компания, качество, което я прави референтен партньор на пазарите, на които оперира, включително на международно ниво.

Целта на компанията е да гарантира високо качество, конкурентни цени и обслужване, за да задоволи максимално нуждите на клиента. виж още

PRONTOFOODS е водеща италианска компания на националния пазар с марките  Ristora, Maraviglia, Idrolitina, Frizzina, Ideal, West End, Gogó, Fontana, Desol, Prolait.

PRONTOFOODS е собственик на Crastan SpA. Компанията, основана през 1963 г., изнася в повече от 70 страни, има персонал от около 300 служители.

Оборотът за 2019 г. е 131 милиона евро.

Фирмата е специализирана в производството на топли и студени разтворими напитки, подсладители и фруктоза, в опаковане на чай, лайка, запарки и билкови чайове и капсули, съвместими с различни системи на пазара.

Ние произвеждаме съвместими продукти под марката Ristora и марки на трети страни. Нашите линии включват съвместимите Dolce Gusto, A Modo Mio, Nespresso, Firma, Espresso Point и Blu.Различните продукти са проектирани да имат най-добра производителност в зависимост от използваната съвместимост.

Освен че произвежда собствени марки, компанията произвежда и продукти "Private Label".

 

КРЪСТАН

Дъщерното дружество Crastan, компания, основана през 1870 г., е абсолютен лидер в Италия за 100% италиански разтворим ечемик и съ-лидер в Европа за разтворим ечемик.

Оборот приблизително 50 милиона евро.

 

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО, ИЗСЛЕДВАНИЯ И РАЗВИТИЕ

Лабораторията, ръководена от двама доктори с дипломи по хранителни технологии, разполага със сложни инструменти (HPLC, спектрофотометър, атомна абсорбция, безплатен водомер), способни да извършват върху суровини и готови продукти аналитичните изследвания, необходими за гарантиране на стандартите за качество и задължителни законови ограничения.

В лабораторията работят 13 души в тясна връзка с производството.

 

За всяка производствена партида се издава сертификат за извършените анализи. Фирмата спазва плана за хигиенен самоконтрол за производство на храни, съгласно метода HACCP, предвиден в Законодателен декрет №. 155 от 26 май 1997 г. освен сертификацията за опаковане на биологични продукти е действаща и IFS сертификацията. скрий