Всички продукти на La Piccola

Показване на 8 резултата

Светът La Piccola

Основана от Джан Лука Вентурели, “ LA PICCOLA” е динамична компания със силно екологично убеждение , напълно в съответствие с производствените стандарти, продиктувани от европейските разпоредби.  Той произвежда ексклузивно хартиени кафемашини , пазарна ниша, която претърпя важно развитие през последните години, намирайки значителен успех в сектора на качествения кетъринг и във всички области на потреблението на кафе еспресо.

„Уважението към околната среда върви ръка за ръка с това към здравето“ виж още

Както беше осъдено от Световната здравна организация, 70% от болестите произтичат от употребата на тежки метали, като например в тенджери, кафемашини, кранове и опаковки. Нашите машини са направени само с благородни материали и вътре има безоловен месингов топлообменник, който загрява водата само в момента, като елиминира разширяването на металите и избягва отделянето на вредни вещества, които могат да се абсорбират  в течностите .

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Съвършенството е нашият бизнес план

Да правим нещата добре, за да постигнем съвършенство, е нашият истински бизнес план. За нас това означава високо професионално качество, контрол на всички фази на производствения процес и отговорна политика за индустриално развитие. Резултатът е продукт с най-високо качество и висок престиж. "Луксозни" машини за здравословни кафета с ниска консумация на енергия. Изработени изцяло от неръждаема стомана, те използват хартиени филтри и стъклени контейнери за вода, които предотвратяват преноса на химически отпадъци.

Трябва да се помни, че по време на приготвянето кафето

неизбежно получава преноси от материалите, с които влиза в контакт. В кафемашините водата, разтворителят par excellence, се застоява в

резервоарите, нагрява се до високи температури и преминава през вериги, съставени от различни материали. Ето защо е много важно да се проверява качеството и произхода на материалите, доколкото е възможно.

Техниката за приготвяне на еспресо, използвана в нашите машини е на професионално ниво за всички модели.

НАШЕТО ПРОИЗВОДСТВО

ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИЯ: нашата марка

С гордост сме избрали да защитим нашето Произведено в Италия . Нашите капсулови кафемашини са проектирани и сглобени изцяло в Италия от специализирани техници, като се използват само италиански суровини и се гарантира превъзходството на продукта и качествената марка.

Ние сме единствената компания, която доставя сребро като естествено антибактериално и антивирусно средство.

При високите температури, при които работят кафе машините, контактът на водата с веригите може да причини прехвърляне на материали, които, ако са с неясен произход, не дават никаква гаранция. Нашите машини са изработени от неръждаема стомана , използваме хартиени филтри и стъклени контейнери за вода, които предотвратяват преноса на химически отпадъци.

НАШАТА СИЛА

КАЧЕСТВОТО е източникът на цялото удовлетворение

Здравина и функционалност, нашите машини издържат дълго време, имат гарантиран ремонт и почти не се сблъскват с натрупване на варовик. Те са ергономични, лесни за почистване и ниска консумация на енергия. Решението да се използват благородни материали (месинг, неръждаема стомана и др.) и да се изключат други (например алуминий) е продиктувано от точното желание да се постигне добър, безопасен и дълготраен краен продукт .

Техниката за приготвяне на еспресо, използвана в нашите машини е на професионално ниво за всички модели. Моделът Sara Vapore е оборудван с отделен превключвател за пара за спиране на ненужното производство. Професионалната линия Cecilia има отделни превключватели за всяка група или функция, както и голям бойлер от 3 литра и половина, което позволява икономия на енергия от около 70% в сравнение с традиционната бар машина.

Малък Умен

 Разликата между нещо добро и нещо уникално

Piccola Smart е нашият изключителен патент, резултат от непрекъснати изследвания, насочени към постоянно подобряване на нашите машини, за да ги направим все по-ефективни. Съществен дизайн, малък размер, изработена изцяло от неръждаема стомана , La Piccola Smart позволява икономия на енергия от около 70% в сравнение с традиционната бар машина. Вътре в машината има безоловен месингов топлообменник, който загрява водата само когато е необходимо , като по този начин я предпазва от застой и абсорбиране на вредни вещества. Водата се съхранява в стъклен съд ; стъклото е най-малко пропускливият материал, напълно естествен, защото произлиза от пясък и няма миграция върху продукта. скрий