Kimbo

Всички продукти на Kimbo

Показване на 1–16 от 72 резултата

КИМБО ДНЕС

Мисия

Мисията на Kimbo е да разпространява италианското кафе по света и да предлага качествен продукт на националния и чуждия пазар, вдъхновено от неаполитанската традиция, автентично произведено в Италия, направено с най-модерните технологии, зачитащо хората и околната среда.  виж още

Работейки с отдаденост и страст, за да запазим и подобрим спецификата на италианското еспресо, интерпретирайки развитието на обичаите и вкуса, за да предложим продукт, който винаги е актуален.

Визия

Да бъдеш ориентир за любителите на кафе в Италия и по света, тълкуването на неговата култура и актуални събития винаги е било цел на Кимбо, изразявайки уникалността и традицията на неаполитанското еспресо. Удоволствието от приготвянето на кафе за всички, но не за всички, посветено на тези, които оценяват богатството на нюансите, разликите, детайлите, на тези, които отдават дължимото уважение на всяко едно кафе от деня.

Ангажиментът е кафе:

Откакто Кимбо съществува, братята Рубино винаги се стремят към върхови постижения, с увереност, че качеството винаги дава награда. Ангажиментът на Kimbo за качество започва от кафеените плантации: това е качеството на суровините, растенията и технологиите, умелото смесване, традиционното печене, идеалната опаковка за поддържане на всички характеристики, които правят Kimbo уникално кафе. И най-вече качеството на хората, които работят, гарантира всичко това.

Призванието за кафе

Ако искате да направите кафето си бизнес, раждането в Неапол е предимство: имате много дълъг опит и уникална традиция на ваша страна. Това обаче е и отговорност: на тези богатства не трябва да се изневерява, а да се използват добре, да се уважават, да се разрастват. Това е личен ангажимент, споделен от всички хора, които си сътрудничат с нас. Това е много повече от бизнес, това е призвание.

Съвременност

Възможността да се разбере, понякога да се предшества, еволюцията на вкуса и възможностите за консумация е това, което превръща традиционното качество в настоящ опит и успех. Хората, които работят в сектора за научноизследователска и развойна дейност, са от основно значение за растежа на Kimbo, способни да вместят традиционното качество на Kimbo в пълна гама, способни да задоволят най-разнообразните случаи на потребление (дом, офис, бар) и подготовка (мока, еспресо, единична порция).

Традицията еволюира

Възможността да се автоматизират веднъж занаятчийски (или артистични) процеси, като печене и смесване, беше постижение. Но дори и тук човешкият компонент е от основно значение както за контролиране на процеса на печене, така и за създаване на смеси чрез комбиниране на ценни и много различни качества по винаги идеален начин, за да се поддържа качеството на Kimbo постоянно. Работата се извършва от машини с най-модерна технология, но все още опитът и талантът са движещите сили за развитието.

Социална отговорност

Удоволствието от кафето включва задължения към потребителите, околната среда, себе си и нашата почтеност. Ето защо Kimbo винаги се е ангажирал да намали въздействието на производствения процес върху околната среда. Всъщност заводът в Мелито работи при стриктно спазване на политиките за опазване на околната среда (от изхвърлянето на отпадъци до спестяването на енергия), дотолкова, че през 2007 г. е получил сертификат UNI EN ISO 14001: 2004. също от сертификат UNI EN ISO 9001: 2008. Чувствителността и вниманието на Kimbo SpA към проблемите на околната среда и устойчивостта се изразява и чрез създаването на продукта Kimbo Espresso Integrity: всяко зърно от новата смес идва изключително от плантации, сертифицирани от Rainforest Alliance. скрий