Безплатна доставка до адрес за гр. София и за поръчки над 70лв. до офис на куриер за цялата страна.

0 продукта

Нямате артикули в количката.

WayCap капсули за многократна употреба съвместими с Dolce Gusto и Nespresso

Показване на 4 резултата

NESPRESSO МНОГОКРАТНА КАПСУЛА, СЪВМЕСТИМА И МНОГОКРАТНА. СЕГА И ЗА DOLCE GUSTO

WayCap е нашата 100% зелена капсула за многократна употреба за системи Nespresso и Dolce Gusto .

WayCap е също името на нашата компания и нейния екологичен подход. Ние превръщаме едно малко действие, нашето събуждане за кафе, в положителен навик. Присъединете се към нас: използвайте нашата капсула и опитайте нашите смеси, и двете са полезни за вас и за околната среда.

Нашите капсули за презареждане Nespresso и Dolce Gusto са екологични. Без замърсяване, големи спестявания и кафе по ваш избор. виж още

КОЙ БЛЕНД ДА ИЗБЕРЕТЕ

WAYCAP работи с кафените смеси, които можете да намерите в нашия магазин , в магазините на дребно, в супермаркетите или в кафенета и е съвместим с тези машини: Essenza, Essenza Mini, Expert, Inissia, Pixie, Lattissima, Citiz, U, Prodigio , Maestria, Creatista e Kitchen Aid. За всякакви съмнения, моля, проверете нашите  видеоклипове за съвместимост.

За да приготвите добро кафе, друг съвет, който можем да ви дадем, е: избягвайте твърде фино смлените смеси.

Коя смес трябва да изберете тогава?

Опитахме WayCap с най -често срещаните смеси, продавани в супермаркетите, вижте го.

Напълнете капсулата си и натискайте леко на всеки половин чаена лъжичка. С малко практика и правилния филтър скоро ще получите кафе, което не е нищо повече от професионално.

Филтрите са взаимозаменяеми. Използвайте филтъра с повече слотове, ако кафето е било смляно за еспресо, или филтър с по-малко прорези, ако кафето има по-грубо смилане. За да улесните нещата, разгледайте това видео.

Ако изберете смес от еспресо, трябва да натискате кафето по-малко. Направете го по този начин:

  • Поставете капсулата в мерителната чашка и изсипете в нея оскъдна чаена лъжичка кафе
  • Натиснете много леко
  • Налейте още една оскъдна чаена лъжичка и я изравнете, добавяйки кафе или отнемайки излишното кафе, като вземете линията вътре в мерителната чашка като еталон
  • Затворете капсулата и си пригответе кафето.

Ще трябва да свикнете с това колко натиск да прилагате, но за нула време ще можете да разпознаете правилното смилане и правилния филтър, който да използвате от пръв поглед и автоматично.

ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ

Нашата капсула WayCap е лесна за използване: само с малко практика за 20 секунди можете да се насладите на кафе с качество бариста и да изберете своя собствена смес.

В нашия магазин можете да си купите както кафе, така и капсули. Можете да закупите капсулата самостоятелно или в комбинация с кафето.

ДИСПЕНСЪР

Всяка опаковка включва дозатор, който ви помага да напълните капсулатаа, без да губите дори и един грам кафе.

С дозатора можете:

  • напълнете WayCap, без да правите бъркотия, като натискате кафето еднообразно с тампера.
  • носете със себе си две капсули, пълни с кафе, в дозатора, затворен в двата края, за да можете да се наслаждавате на кафето си, където пожелаете.
  • напълнете капсулата до линията равномерно и точно.

ОРЕБРЕНА ПОВЪРХНОСТ

Добавили сме хребети по тялото на капсулата, така че WayCap да е по-лесена за отваряне и затваряне и бързо завиване или развиване.

Хребетите също помагат за бързото разнасяне на топлината, така че само след няколко минути можете да си направите друго кафе, без да се изгаряте.

Изчакайте малко, изпразнете капсулата, почистете я и я използвайте колкото пъти искате.

ЗАВИНАГИ

WayCap е Nespresso съвместима капсула, която трае цял живот, която можете да използвате, за да приготвите кафе с повече аромат и, ако искате, да приготвите кафе толкова кремообразно, колкото професионалното.
Можете да го използвате с кафемашини Nespresso: Pixie, Inissia, Essenza, Essenza Mini, Lattissima, U, Citiz, Expert, Prodigio, Maestria, Creatista и Kitchen Aid.

Тя работи точно като капсула за еднократна употреба, просто трябва да го разберете.
WayCap разполага със специална „прорезна“ изходна система и входни отвори, подредени, за да се постигне перфектно извличане с повечето смеси на пазара, в супермаркети или от пекарната.

В продължение на две години тествахме различни подредби на изходните отвори и входните отвори, така че водата да тече вътре в капсулата, за да се получи еспресо с качество бариста.

Искахме да можем да приготвим страхотно кафе, дори когато използваме традиционни смеси. Искахме да изпиете страхотно кафе, без да пренебрегвате атрактивен, добре проектиран продукт.

WayCap е от неръждаема стомана, здрав и надежден материал. Уплътненията под капака са в хранителен силикон. Всички материали са сертифицирани по хранителен клас.

Без неприятни изненади. Ние го гарантираме. скрий