Toscano

Всички продукти на Toscano

Показване на 1–16 от 35 резултата

Caffè Toscano

Дълга семейна история

Ливорно, 1951. Именно от този град и от тази дата започва историята на Caffè Toscano.  виж още

Тъй като Бруно Стефанини дава живот на една от първите печива за кафе в Тоскана с марката Stefanini. Марка, която с годините става все по-популярна, утвърждавайки се като отправна точка за любителите на кафе в града и извън него ..

Това, което сега е все по-ценена и вкоренена традиция на територията, заедно със страстта към тази дейност, се предава през годините на бъдещите поколения и след повече от половин век, през 2003 г. Рикардо Грило с брат си Андреа ще бъдат преките потомци на дядо Бруно, за да представи компанията на истинска революция: братя Грило създадоха марката Caffè Toscano (която днес дава името на компанията).

Революция в резултат на години на обучение, работа, важни прозрения в пазарната тенденция. Революция, която е възможна благодарение на многобройните инвестиции, желанието за растеж и усилията, положени от компанията, чиято цел винаги е била да гарантира качество на своите клиенти, като винаги е в крак с времето, понякога се опитва да ги изпревари, чрез непрекъснато иновации .

Днес всъщност Caffè Toscano се предлага на многобройни клиентски цели, като се оказва присъстващ и надежден на различни пазари: от вътрешния, до професионалния, до кетъринга и автоматичната дистрибуция.

 

"Времената се промениха, технологиите постигнаха големи крачки, но ние продължаваме да работим със същата страст и всеотдайност, която дядо ми влагаше, когато започна тази работа

Рикардо Грило

От този смел избор се раждат четири марки, които приемат името Caffè Toscano, Segni D'Arte, Esprexo и Ichnusa, марки, които благодарение на своята гъвкавост са насочени към различни цели, разделени между вътрешния пазар, професионалната сфера и свят. кетъринг.

RE-CYCLE

За да се подпомогне развитието, беше необходима промяна на местоположението, беше направена голяма инвестиция за настаняване на новото производство в подходящ обект с нови пространства и по-големи повърхности, процес на обновяване, който се движи със зелени темпове.

Всъщност има много екологични инициативи на CaffèToscano, започвайки от фотоволтаичната система, способна да покрие всички нужди на самата компания, до проекта „RE-CYCLE“, проучен точно с оглед зачитане на околната среда, представен на края на 2019 г., но който ще види пълното си развитие през 2020 г., посветен на рециклирането на използвани капсули.

Устойчивост

Проблемът със замърсяването  и  изменението на климата  вече е под очите на всички и отделните граждани предприемат малки стъпки към възприемането на все по-устойчив начин на живот.

За съжаление в хранително-вкусовата промишленост пътят все още е нагоре: не е лесно да се ограничи въздействието върху околната среда, но в същото време има силно желание да се приложат малки големи промени, които водят по пътя на устойчивостта и в този сектор.

Имайки това предвид, нашата компания със сигурност не иска да бъде изоставена: винаги с уважение към околната среда, която ни заобикаля и съзнавайки, че трябва да предлагаме продукт с възможно най-малко въздействие, ние работим и инвестираме ресурси, за да ви предложим все по-голяма " зелено "кафе.

Всъщност предприетите през последните години екологични инициативи са важни: от наскоро активираната фотоволтаична система, способна да покрие цялостните нужди на самата компания, до проекта „RE-CYCLE“, проектиран именно с оглед на зачитането на околната среда. , представен в края на 2019 г., но който ще види пълното си развитие през тази година, посветен на рециклирането на отработени капсули.

В съответствие с нарастващото екологично търсене на пазара, ние работим за предлагане на кафе в компостируеми капсули и рециклируеми опаковки, като по този начин ограничаваме максимално използването на пластмаса.

Нашите проекти

Партньорство за научни изследвания и развитие в името на устойчивостта

Всички смеси се изучават и проектират с внимание, страст и са оборудвани с два основни принципа, на които се основава компанията и всичко, което се върти около нея: качество и постоянство.

Разбира се, в основата на всичко има КАФЕ скрий