Всички продукти на Eureka

Показване на единичен резултат

Нашият плюс

Постоянното внимание към иновациите е част от ДНК на Eureka: открийте детайлите на нашия технологичен плюс! виж още

ACE система

Анти-слепвания и електростатичност.

Създадена да предотвратява образуването на бучки и да елиминира електростатичния заряд на смляното кафе, системата ACE е общият знаменател във всяка мелница Eureka при поискване. Благодарение на своето регулиращо действие върху изтичането на кафето, системата ACE  осигурява несравнима чистота и постоянство на дозата.

Безстепенна микрометрична система за регулиране (патентована от Eureka)

Патентован от Eureka, той осигурява несравнима прецизност на настройка и спестяване на време и кафе.

Микро метричната система с безкрайни точки на регулиране, единствената базирана на препозициониране на долния борд , гарантира несравнима производителност на смилане и позволява извършване на операции по поддръжка, без да се губи настройката на смилане.

"Бърза" поддръжка

Удобни и лесни операции за поддръжка.

Типичният механичен състав на нашия комплект държачи за ножове, който може да се демонтира чрез премахване само на 9 винта, позволява бърза подмяна и почистване на ножовете, както и забележително спестяване на време и кафе.

Безшумна технология

Безшумно мелене навсякъде: кафене и дом.

Изключителното антивибрационно решение намалява шума от смилане с приблизително 20 dB в сравнение с конвенционалните мелнички и проправя пътя за нов начин на смилане на кафе: прецизен и тих.

Еспресо & Brew

Специален дизайн на неравности, подходящ както за еспресо, така и за всички разновидности на филтъра.

Специалният дизайн на неравностите, замислен от нашите инженери, предлага техника на смилане, подходяща за приготвяне както на еспресо, така и на всички сортове филтърно кафе.

"Високоскоростна" смилаща дисперсия

Етикетът "High Speed" маркира тези мелници, които могат да достигнат силно намалено време за дозиране.

Специалният комплект двигатели, разработен от нашия отдел за научноизследователска и развойна дейност, позволява на мелничките Eureka да достигнат изключително висока скорост на дозиране и следователно да обслужват клиентите по-бързо, като същевременно запазват високо качество на кафето в чашата.

Универсална регулируема вилица "Свободни ръце".

Полезен, здрав и лесен за регулиране.

Благодарение на специфичната геометрия и регулируемата опора, вилицата Eureka е идеална за всякакъв вид портафилтър и позволява на бариста да извършва други операции по време на фазата на смилане.

Система за лесна настройка

Точността на вкуса.

Тази система улеснява регулирането на степента на смилане, като показва цялата гама от техники на смилане: от турско до мока, от капково до френско пресоване. Мелниците Eureka, оборудвани с тази система, се програмират лесно и бързо.

Система за взривяване

"Механизмът" елиминиращ задържането с удар.

Изключително ниско задържане - Създаден за специално кафе, механизмът генерира въздушен поток, способен да почисти камерата за смилане и  да смели всички кафеени зърна , без отпадъци, за перфектно кафе в чашата.

Почистване -  Създаден за  подпомагане на бариста при ежедневна употреба . Бързо, лесно за използване, за да осигурите винаги на клиентите си прясно смляно кафе.

Diamond Inside Burrs

Ножове с превъзходна кристална структура благодарение на нашия патентован процес.

Diamond Inside е  патентован процес за термична криогенна обработка на неравности при температура -193° C  (очаква се патент), което води до образуването на увеличена кристална структура, която гарантира превъзходна устойчивост на износване и продължителност.

Diamond Inside е в състояние да запази оптималната острота на ножовете по-дълго от всеки друг тип, поддържайки  постоянна гранулометрия  за изключително голямо количество смляно кафе. скрий