Всички продукти на Pera

Показване на 1–16 от 32 резултата

Кафе Пера. Изкуството на печене.

18000 кг кафе на ден не са толкова много. 50 служители също не са толкова много. Но тези малки числа правят Pera Coffee голямо. Защото всеки, който работи във фирмата, е кафе Пера, със страст и гордост. И защото всичко се прави в името на качеството: виж още

от подбора на най-добрата суровина, до производството на различните смеси. Целият процес на печене, където е цялата история на Пера, започна с първите пекарни на дърва, истински ритуал, изискващ високо майсторство. Ние съществуваме от 1953 г. Бенито Пера инвестира всичките си спестявания в “Industria del caffè Pera Benito (Кафе индустрията на Pera Benito)”. От пристанището на Генуа кафето идва за печене в Алессандрия. Над цеха за печене има къщата, това е живот само за семейството и работата; в компанията участва цялото семейство, с малки деца, които играят между торбите от юта и изпълняват малки задачи, за да помогнат на възрастните. Спомените за зеленото кафе все още са останали, огромни торби, разтоварени от камиона, с екзотични имена: Santos, Java, Angola Ambriz AA, силният аромат, който проникна в дрехите. Историята на кафето Пера е историята на една страст, вписана в ДНК на едно семейство и предадена на всички служители. Това е уникална смесица от душа и знание, която прави разлика в продукта и маркира етапите на един процес на иновация. Историята на кафето Пера е историята на една страст, вписана в ДНК на едно семейство и предадена на всички служители. Това е уникална смесица от душа и знание, която прави разлика в продукта и маркира етапите на един процес на иновация. Историята на кафето Пера е историята на една страст, вписана в ДНК на едно семейство и предадена на всички служители. Това е уникална смесица от душа и знание, която прави разлика в продукта и маркира етапите на един процес на иновация.
  • 1967 г., ново индустриално предприятие;
  • 1981 г., Pera Coffee става акционерно дружество;
  • 1983 г., нов производствен процес за намаляване на замърсителите;
  • 1987 г. РАЗШИРЯВАНЕ на силози за съхранение;
  • 2001 г. преработка и повторна употреба на отпадъчни материали от завод за зелено кафе. Между 80-те и 90-те години големи придобивки, които дават нов живот на важни традиции на италианското кафе: Кения, Сорано, Двисал, Нело, Вармонт, Бонавентура и накрая, историческото кафе PIACENTINO, родено през 1916 г. във времена на героични начинания, и това през 1963 г. изобретява предварително смляното кафе, пакетирано под вакуум.
  • 2003 г., Арналдо Пера става президент на компанията;
  • През 2011 г. третото поколение от семейството се присъединява към компанията, с Алесандро в ролята на управляващ директор и със задачата да развива чуждестранни пазари.
  • 2016 г. е основана TORREFATTORI ASSOCIATI SPA, нова компания, която притежава етикетите Pera, Caffè Boasi и Rostkafè.

Днес Pera Coffee разпознава и изнася аромата и културата на италианското кафе в различни страни по света. Ние проектираме и произвеждаме смеси за всички сектори: от кафе на зърна, през капсули, до традиционни. Много неща са се променили, но душата на компанията не е помръднала нито милиметър: все още е в печене. И днес, както и вчера, за да познаеш кафето, трябва да усетиш кафето, а Пера не е Пера, ако не се прибере с дрехи, пълни с аромат. скрий