Всички продукти на Nescafé

Показване на 1–16 от 21 резултата

Nescafé – Любимото кафе на света

Какъвто и да е моментът, има Nescafé

Има Nescafé за всеки и по всяко време на деня. Намерете своя вкус, изберете интензивността си и след това се отпуснете, отпуснете се и се насладете на момент с качествено кафе.

Можете да започнете деня си с перфектната сутрешна чаша кафе с Nescafé Classic . Открийте мекия вкус на бавно изпечени зърна с Gold Blend или изследвайте цял свят на крафт кафе у дома с Nescafé Azera . виж още

Именно тази страст да внесем вкуса на страхотно кафе във всеки момент ни вдъхновява от 1938 г., когато Макс Моргенталер изобрети кафе на прах, което улавя истинския аромат на зърното - за първи път в света.

Кафето е по-вкусно с уважение

Нашето кафе се отглежда, прави и опакова по начин, който уважава околната среда и хората, които отглеждат нашите кафени зърна. И ние имаме някои доста иновативни идеи, които да ви помогнат да се насладите на Nescafé с по-малко отпадъци. Надяваме се, че след като сте видели какво правим по света, ще сме спечелили и малко от вашето уважение.

Всяка година Nescafé купува повече от 13 милиона торби зелено кафе от повече от 20 страни. Ние се отличаваме сред общностите, отглеждащи кафе по целия свят, с:

200+ агрономи и полеви служители, работещи с фермери

100 000+ фермери, обучени или получаващи помощ всяка година

250 милиона кафени растения, разпространени между 2010 и 2021 г

82% кафе с отговорни източници

И нашите дейности за овластяване на жените помагат за изграждането на равенство в общностите за отглеждане на кафе в Източна Африка.

С  плана на Nescafé 2030 ние дефинирахме нашата амбиция за устойчивост за следващото десетилетие. Ние се стремим да помогнем за обновяването на света на кафето и да подобрим живота и поминъка, като се фокусираме върху регенеративното земеделие.

Ние също така намалихме въглеродните емисии на нашите фабрики с 46%, а потреблението на вода с 53% от 2010 г. насам.

Страхотно кафе от 1938 г

Разходете се с нас по алеята на паметта и вижте нашите акценти през цялата история.
Специалист по кафе на Nestlé беше на мисия да създаде вкусна чаша кафе само с добавяне на вода. През 1938 г. това се случи.

Незабавен успех!

Тази реклама в швейцарски вестник от 30-те години говори за бързината и лекотата на приготвяне на NESCAFÉ. И се получи. NESCAFÉ постигна незабавен успех.

Основателната фабрика

Нашата фабрика в Орбе, Швейцария от 1959 г. Тази фабрика е с нас от самото начало.

По-класически контейнер

През 1961 г. пуснахме първия си стъклен буркан в Япония. Това беше огромен успех и помогна за позиционирането на NESCAFÉ като първокласен продукт. скрий