Всички продукти на WAMPA

Показване на единичен резултат

През 1947 г. първата машина за печене на кафе с марката BALESTRA е създадена от Франческо Балестра.
Страстта към механиката, съчетана със силна инженерна предразположеност, предадена от Франческо на синовете му Марио и Джузепе, даде живот и характеризира това, което днес е една от най-старите фабрики за машини за преработка и консервиране на кафе Италия. виж още
Със страст и всеотдайност двамата братя успяха да се изявят и утвърдят не само в Италия, но и в чужбина, като винаги представяха авангардни продукти. Дълбокото познаване на продукта във всичките му характеристики и варианти го направи с течение на времето непобедим за тяхната компетентност и за приложението му в производството на техните машини. Винаги присъстващо на търговски панаири и събития в сектора, името Balestra се е превърнало в гаранция за ентусиасти и предприемачи.
Днес Джузепе и дъщерите му, в новата компания WAMPA , успяха да създадат печеливша комбинация от опит и иновации, като лично се погрижиха за всеки детайл от всички машини с марката Wampa / Balestra.

През годините всъщност предизвикателствата са се умножили и желанието да се тестват са ги накарали да отворят нови сценарии, нови продукти, като дози за кафе еспресо.

Ресурсите, които wampa използва в преследването на качеството и иновациите, се превръщат в нови версии на техните исторически машини, които изненадват както новите, така и вече лоялни клиенти. скрий